Vánoční besídky ve Staré Pekárně a jiné besídky

30.11.2013 11:19

Série podzimních a předvánočních besídek odstartovala 22.11. na Panské Líše, kde jsme přizvukovali několikerým narozeninám posluchačů, kteří nás pravděpodobně znali díky dřívějšímu hraní v Soběšicích U supa. Díky tomu pojali důvěru k produkci TNE a pozvali si nás do klidnějšího prostředí Panské Líchy. Odehráli jsme několik dlouhých sérií od 20:00 do 01:00.  Zdálo se, že k oboustranné spokojenosti zúčastněných. V několika písních hostovala nečekaně přítomná zpívající badatelka Kateřina, s níž jsme již dříve nacvičili pro Supa několik různorodých kousků. Příjmeným překvapením bylo, že jsme mohli při této příležitosti ochutnat Kout 12 a po dlouhé době i Regent 10. 

Cyklus vánočních lékařských besídek ve Staré pekárně letos odstartovala 29.11. besídka Kliniky dětské anesteziologie a resuscitace v čele s (hudebníky k vyšším a bezoddechovým výkonům skvěle podněcujícím) přednostou Michalem Fedorou ("P O J Ď !!"). Tanečníci, občerstvení, převaha ženského elementu - besídka. V úvodu hrála první hodinku skvěle našlápnutá formace Sensei - neboli dvě pětiny TNE a dva hudebníci ze spřátelených souborů zájmové činnosti: Kingsfield a ....no Jakub hraje a bubnuje ve víc kapelách.     

Dětským lékařům budeme hrát i další rundu ve Staré Pekárně, v pátek 13. 12.  - ovšem tentokrát dětským onkologům. Sensei vystoupí o den později v Rusty Nail.

Tolik pracovní plán do konce roku.  P O J Ď !

Zpět